Ataköy İlkokulu

Belgegeçer : 0 312 676 80 76
WEB https://haymanaatakoyio.meb.k12.tr
Adres : Ataköy Mahallesi Haymana / Ankara
VİZYON : Kültürünü, tarihini, adetlerini, gelenek ve göreneklerini bilen, ecdadının bıraktığı her türlü kültürel mirası sahiplenen ve koruyan, büyüklerine saygılı olan, küçüklerini seven ve örnek olan, insan haklarına saygılı, demokratik, katılımcı, sorumluluk alan, doğayı ve çevresini seven, canlılara zarar vermeyen, hukukun üstünlüğüne inanan, adalet, ahlak, etik gibi değerlere sahip olan, bilgiyi depolamak yerine var olan bilgiyi kullanarak yeni bilgiler üreten ve bu bilgileri hayatının her anında kullanabilen, en zor şartlarda bile umutsuzluğa kapılmayan, yılmadan sorunların üstüne giden, var olan kaynakları en iyi şekilde kullanan, israftan kaçınan, zamanını en iyi şekilde değerlendiren, okumayı hayatının bir parçası haline getirmiş, mensubu olduğu milletin bir ferdi olmaktan gurur duyan, vatanının aşığı, fikri hür vicdanı hür bireyler yetiştirmek isteyen bir kurumuz.
MİSYON : Ataköy İlkokulu ve Ortaokulu olarak, çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, sürekli öğrenen, yeteneklerini ön plana çıkaran, bilgili, saygılı, yenilikçi, özgüveni gelişmiş, Değişen Dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını, iş ve hizmet alanlarının gereksinimini karşılayabilecek mutlu, başarılı ve çevresi ile barışık ve kendine yetebilen öğrenciler yetiştirmek biçimde bireyler yetiştirmek için var olan kurumuz.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Okulumuz öğretmenleri il ve ilçe merkezlerinden servis ile gidiş geliş yapmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Ankaraya 103 km; Haymanaya 31 km dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :